Logo Presentación
     
 

Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

Presentació
Programa
Sessions Simultànies
Comitès
Patrocinadors
Com arribar
Inscripció
Documentació
informativa i fotos
 

 

Presentació

L’èxit obtingut en l’organització de conferències i de la I Jornada ACCID, amb l’assistència de més de tres-centes persones, ens ha animat molt en la preparació de la II Jornada ACCID, titulada Gestió empresarial innovadora per afrontar el futur amb optimisme.

La Jornada té la intenció de celebrar-se cada dos anys. Coincidint amb els anys en que no hi hagi Congrés. La Jornada té com a objectiu ser un punt de trobada de professionals i potenciar la divulgació de coneixement en temes tan actuals com la valoració d’empreses, la comptabilitat de gestió i pública, les noves tecnologies, entre d’altres.

Evidentment, l’ACCID no es posseïdora de la veritat en els temes anunciats, però si que es buscadora de la veritat. Així, doncs, independentment dels temes més amunt exposats, tractaran també de la comptabilitat financera, la responsabilitat social i la comptabilitat de cooperatives i les entitats no lucratives.

Està previst que cada edició de la Jornada es celebri en una província diferent, de manera que tots els socis puguin participar de les activitats de l’ACCID.

Esperem la vostre assistència i les vostres aportacions


Ferran Termes Ferran Termes
President de l'ACCID