Català | Castellano
 
La teva compra
El cistell està buit
Nº de llibres: 0
Total: 0€
Especialitats
Monogràfic de Comptabilitat i Direcció
Comptabilitat Financera
Anàlisi d'empreses
Auditoria
Comptabilitat de gestió i costos
Finances
Intangibles
Management
NIC/NIIF
Pla General de Comptabilitat
Responsabilitat Social
Altres
Gestión del Fondo de Maniobra. Guía para optimizar las existencias, las cuentas a cobrar y a pagar Gestión del Fondo de Maniobra. Guía para optimizar las existencias, las cuentas a cobrar y a pagar
de Hendrik Vater i Elena Bail
Preu soci: 9,00€
Preu no soci: 10,00€
ISBN: 978-84-16583-60-7
Pàgines: 90
Any d'edició: 2016
Editorial: ACCID
Resum:

El fons de maniobra està integrat pels actius corrents nets que estan compromesos en les operacions. La gestió del fons de maniobra té entre els seus principals objectius l'alliberament de tresoreria lligada a les operacions diàries de les empreses. Donada la importància de la liquiditat en les empreses, el fons de maniobra és un tema fonamental i ha de ser el més reduït possible.

Els estudis suggereixen que poques empreses aconsegueixen reduir reeixidament el seu fons de maniobra de forma permanent. Una bona gestió a llarg termini del fons de maniobra requereix una comprensió clara dels seus efectes, els seus eixos impulsors i els procediments relacionats més importants. 

En aquesta Guia es proposen metodologies i les millors pràctiques per optimitzar la gestió del fons de maniobra en cadascun dels seus elements principals:


-existències
-comptes a cobrar
-comptes a pagar

Com el control dels processos és la clau per a una bona gestió del fons de maniobra, en aquesta Guia es tracta la gestió dels processos i les potencials àrees de conflicte.
Aquesta Guia és fruit del treball de més de tres anys del Working Capital Management Expert Group del Internationaler Controller Verein.

ïndex + Presentació + Pròleg 

 

El meu compte
E-Mail:
Clau:
 
Crear nou compte
Per qualsevol dubte
trucan's ara
93 416 16 04
* Condicions de venda
Col·legis fundadors Suports institucionals
Sponsors
c/ Gal.la Placídia, 32, Edif. Col.legi d'Economistes de Catalunya 4a. Planta 08006 Barcelona · Tel. 93 416 16 04 ext. 2019 ·
Horari: de dilluns a dijous de 10:00h a 14:00h i de 15:00h a 19:00h, divendres de 9:00h a 15:00h. | Mapa web | Legal | Disseny web