Català | Castellano
 
La teva compra
El cistell està buit
Nº de llibres: 0
Total: 0€
Especialitats
Monogràfic de Comptabilitat i Direcció
Comptabilitat Financera
Anàlisi d'empreses
Auditoria
Comptabilitat de gestió i costos
Finances
Intangibles
Management
NIC/NIIF
Pla General de Comptabilitat
Responsabilitat Social
Altres
Guia Tècnica per a l'elaboració del Balanç Social Guia Tècnica per a l'elaboració del Balanç Social
de Amanda Ortega, Maria del Carmen Olaya, Ramon Bastida, Rosendo Torrent i Ruben Suriñach
Preu soci: 9,00€
Preu no soci: 10,00€
ISBN: 978-84-617-5740-4
Pàgines: 106
Any d'edició: 2016
Editorial: ACCID
Resum:

La publicació d’aquesta Guia pràctica d’elaboració del Balanç Social ha estat un projecte conjunt de la Xarxa d’Economia Solidària (XES), l’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID) i la Fundació Roca i Galès, amb la col·laboració de la Barcelona School of Management (BSM-UPF).

La Guia té un enfocament molt pràctic perquè pugui servir per l’elaboració del balanç social. Està dividida en 6 capítols. El primer capítol és la introducció. En el segon capítol es presenta el marc conceptual del balanç social com a eina de rendició de comptes. En el tercer capítol es presenten els diferents qüestionaris i indicadors que composen el balanç social. En el quart capítol s’expliquen les fases principals per elaborar el balanç social. Aquest capítol es divideix en tres fases: Preparació i recollida, elaboració de qüestionaris, i anàlisi d’indicadors i establiment de compromisos. En el cinquè capítol es presenten diverses experiències pràctiques. Aquest capítol inclou informació d’organitzacions que tenen experiència en l’elaboració del balanç social, i que destaquen per l’ús que li donen a aquesta informació. Són els casos de les cooperatives Celobert, Arç, Opcions de Consum Responsable, i l’Associació Alba. En el sisè capítol, s’inclou un apartat d’annexos, en el que es poden trobar documents útils per a l’elaboració i anàlisi del balanç social.

Aquesta Guia ha estat elaborada tenint en compte l’eina informàtica del Balanç Social de la XES. D’aquesta manera les organitzacions interessades en elaborar el balanç social trobaran les indicacions necessàries per poder utilitzar aquesta eina, totalment gratuïta, i oberta a tot tipus d’organitzacions.

 

El meu compte
E-Mail:
Clau:
 
Crear nou compte
Per qualsevol dubte
trucan's ara
93 416 16 04
* Condicions de venda
Col·legis fundadors Suports institucionals
Sponsors
c/ Gal.la Placídia, 32, Edif. Col.legi d'Economistes de Catalunya 4a. Planta 08006 Barcelona · Tel. 93 416 16 04 ext. 2019 ·
Horari: de dilluns a dijous de 10:00h a 14:00h i de 15:00h a 19:00h, divendres de 9:00h a 15:00h. | Mapa web | Legal | Disseny web