Català | Castellano
 
La teva compra
El cistell està buit
Nº de llibres: 0
Total: 0€
Especialitats
Monogràfic de Comptabilitat i Direcció
Comptabilitat Financera
Anàlisi d'empreses
Auditoria
Comptabilitat de gestió i costos
Finances
Intangibles
Management
NIC/NIIF
Pla General de Comptabilitat
Responsabilitat Social
Altres
Núm. 17 Retribució variable: Noves tendències Núm. 17 Retribució variable: Noves tendències
Preu soci: 18,00€
Preu no soci: 18,95€
Idioma:  
Pàgines: 168
Any d'edició: 2013
Editorial: ACCID
Resum:
La retribució variable és un element clau perquè les organitzacions aconsegueixin els seus objectius. És per això que la identificació dels aspectes més importants a tenir en compte a l'hora de dissenyar un adequat sistema de retribució variable s'ha convertit en un aspecte molt rellevant de la gestió.
En aquesta obra s'aborden varis dels principals temes relacionats amb els sistemes de retribució variable que estan més d'actualitat. Antoni Solé, Xavier Sales i Jordi Carenys aborden temes relacionats amb la retribució variable des de la perspectiva de la motivació de les persones, el control de gestió i el valor afegit econòmic (EVA). Amb un enfocament més doctrinal, Josep Maria Rosanas argumenta a favor i en contra dels diferents sistemes de retribució variable; mentre que Laura Vivas, Josep García Blandon, Laura Martínez i Cristina Pujol analitzen la relació entre les retribucions i el rendiment de l'empresa. Addicionalment, Javier Arellano i M. Carmen Aranda exposen el fenomen del ratcheting en l'àmbit de les retribucions variables. Finalment, els casos pràctics elaborats respectivament per Llorenç Bagur i Maria Fontcalda Solé aporten exemples pràctics de sistemes de retribució variable.

Es tracta d'una obra que aporta una visió detallada dels principals aspectes tant conceptuals com a pràctics de les noves tendències en retribució variable, tant des d'una perspectiva professional com des de la perspectiva de la recerca.

 

El meu compte
E-Mail:
Clau:
 
Crear nou compte
Per qualsevol dubte
trucan's ara
93 416 16 04
* Condicions de venda
Col·legis fundadors Suports institucionals
Sponsors
c/ Gal.la Placídia, 32, Edif. Col.legi d'Economistes de Catalunya 4a. Planta 08006 Barcelona · Tel. 93 416 16 04 ext. 2019 ·
Horari: de dilluns a dijous de 10:00h a 14:00h i de 15:00h a 19:00h, divendres de 9:00h a 15:00h. | Mapa web | Legal | Disseny web