Català | Castellano
 
La teva compra
El cistell està buit
Nº de llibres: 0
Total: 0€
Especialitats
Monogràfic de Comptabilitat i Direcció
Comptabilitat Financera
Anàlisi d'empreses
Auditoria
Comptabilitat de gestió i costos
Finances
Intangibles
Management
NIC/NIIF
Pla General de Comptabilitat
Responsabilitat Social
Altres
Contabilidad de empresas inmobiliarias y constructoras Contabilidad de empresas inmobiliarias y constructoras
de Antonio García Castellví
Preu soci: 36,10€
Preu no soci: 38,00€
Pàgines: 650
Nº Edició: 5ª edició
Any d'edició: 2012
Resum:

Amb una exposició clara i el més amplia possible, s'analitza el funcionament de les comptes, les seves normes de valoració i els estats financers de les empreses immobiliàries i constructores, d'acord amb el Pla General de Comptabilitat de 2007 i les seves corresponents adaptacions sectorials, recollint i tractant així mateix totes les resolucions i consultes a l'ICAC que fan referència a aquestes empreses.

També s'estudien aspectes singulars com l'aplicació i comptabilització de l'IVA, la de l'Impost de Societats i les problemàtiques comptables i fiscals d'Unions Temporals d'Empreses.

Antonio García Castellví és Doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials, Director del Departament de Comptabilitat de la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona. Compta amb una gran trajectòria professional en l'àmbit de la direcció economico-financera en empreses del sector immobiliari i de la construcció.

Índex 

 

El meu compte
E-Mail:
Clau:
 
Crear nou compte
Per qualsevol dubte
trucan's ara
93 416 16 04
* Condicions de venda
Col·legis fundadors Suports institucionals
Sponsors
c/ Gal.la Placídia, 32, Edif. Col.legi d'Economistes de Catalunya 4a. Planta 08006 Barcelona · Tel. 93 416 16 04 ext. 2019 ·
Horari: de dilluns a dijous de 10:00h a 14:00h i de 15:00h a 19:00h, divendres de 9:00h a 15:00h. | Mapa web | Legal | Disseny web