Català | Castellano
 
La teva compra
El cistell està buit
Nº de llibres: 0
Total: 0€
Especialitats
Monogràfic de Comptabilitat i Direcció
Comptabilitat Financera
Anàlisi d'empreses
Auditoria
Comptabilitat de gestió i costos
Finances
Intangibles
Management
NIC/NIIF
Pla General de Comptabilitat
Responsabilitat Social
Altres
Descubra la Auditoría. La vida en una Big Four Descubra la Auditoría. La vida en una Big Four
de Frederic Borràs
Preu soci: 18,05€
Preu no soci: 19,00€
Idioma:  
Pàgines: 241
Any d'edició: 2013
Resum:

Així es coneixen a les quatre signatures més importants del món dedicades a l'auditoria- és el títol del nou manual editat per l'editorial Almuzara amb col·laboració de l'ACCID, obra de Frederic Borrás, un expert de gran rellevància professional al món de l'auditoria, que ha treballat amb moltes de les multinacionals més importants del món. 
Avui dia la fiabilitat i transparència de la informació econòmica-financera és de vital importància per conèixer i rendir comptes davant els accionistes i ciutadans de l'estat comptable i patrimonial de les institucions i empreses, tant privades com a públiques.

A través de la descripció de les seves pròpies experiències, d'anècdotes inoblidables i d'interessants reflexions, aquest llibre ens transporta des dels inicis de l'auditoria al nostre país fins als temps actuals. Amb un llenguatge proper i directe que amaga profundes consideracions sobre l'economia i els serveis professionals, aquest manual va més enllà de la mera tècnica auditora per endinsar-se en els plantejaments ètics i responsables que han d'atresorar els professionals i les empreses d'aquest sector per atallar, entre altres mals, el de la corrupció política.

Borrás assegura que, entre altres funcions, els auditors tenen entre les seves mans la delicada responsabilitat de fixar la posició real de les entitats financeres, “com a element de pas necessari per sortir de l'actual crisi que ens afligeix i ens emmordassa el creixement econòmic potencial del nostre país, que ha quedat frenat portant-se per davant les expectatives de progrés i ben estar de tanta gent”.

 

El meu compte
E-Mail:
Clau:
 
Crear nou compte
Per qualsevol dubte
trucan's ara
93 416 16 04
* Condicions de venda
Col·legis fundadors Suports institucionals
Sponsors
c/ Gal.la Placídia, 32, Edif. Col.legi d'Economistes de Catalunya 4a. Planta 08006 Barcelona · Tel. 93 416 16 04 ext. 2019 ·
Horari: de dilluns a dijous de 10:00h a 14:00h i de 15:00h a 19:00h, divendres de 9:00h a 15:00h. | Mapa web | Legal | Disseny web