Català | Castellano
 
La teva compra
El cistell està buit
Nº de llibres: 0
Total: 0€
Especialitats
Monogrāfic de Comptabilitat i Direcciķ
Comptabilitat Financera
Anālisi d'empreses
Auditoria
Comptabilitat de gestiķ i costos
Finances
Intangibles
Management
NIC/NIIF
Pla General de Comptabilitat
Responsabilitat Social
Altres
Instrumentos para gestionar y cobrar impagados Instrumentos para gestionar y cobrar impagados
de Pere Brachfield
Preu soci: 18,95€
Preu no soci: 19,95€
Idioma:  
Pàgines: 256
Any d'edició: 2012
Resum:

Manual pràctic per a la gestió dels impagats que aporta les eines pràctiques per solucionar totes les situacions de recobrament que se li presentin.
Com actuar en la pràctica davant un impagament? L'èxit en el cobrament d'impagats depèn de la capacitat del creditor per analitzar la situació, saber negociar un acord de pagaments raonable, trobar arguments per convèncer al deutor i utilitzar els instruments més adequats a cada fase de gestió.
En aquest llibre, d'enfocament molt pràctic, a més d'explicar els millors procediments per al recobrament de deutes, l'autor comparteix el seu instrumental de gestió d'impagats perquè pugui afrontar amb èxit totes les situacions de cobrament que es presentin en el dia a dia. Inclou un CD que aporta una autèntica “caixa d'eines”, doncs li permetrà actuar com un expert en la gestió dels impagats i aconseguir resultats en tots els escenaris previsibles de la reclamació de deutes.

  • És un manual pràctic, de lectura amena, que ofereix al lector les eines necessàries per a la gestió dels impagaments. No existeix cap altra publicació disponible de característiques similars.
  • El llibre inclou un CD amb tots els models de cartes, documents i formularis necessaris per realitzar el cobrament dels impagats.

 

El meu compte
E-Mail:
Clau:
 
Crear nou compte
Per qualsevol dubte
trucan's ara
93 416 16 04
* Condicions de venda
Colˇlegis fundadors Suports institucionals
Sponsors
c/ Gal.la Placídia, 32, Edif. Col.legi d'Economistes de Catalunya 4a. Planta 08006 Barcelona · Tel. 93 416 16 04 ext. 2019 ·
Horari: de dilluns a dijous de 10:00h a 14:00h i de 15:00h a 19:00h, divendres de 9:00h a 15:00h. | Mapa web | Legal | Disseny web