Català | Castellano
 
La teva compra
El cistell està buit
Nº de llibres: 0
Total: 0€
Especialitats
Monogrŕfic de Comptabilitat i Direcció
Comptabilitat Financera
Anŕlisi d'empreses
Auditoria
Comptabilitat de gestió i costos
Finances
Intangibles
Management
NIC/NIIF
Pla General de Comptabilitat
Responsabilitat Social
Altres
Núm. 16 Noves tendčncies en transparčncia empresarial Núm. 16 Noves tendčncies en transparčncia empresarial
Preu soci: 18,00€
Preu no soci: 18,95€
Idioma:  
ISBN: 978-84-15735-85-4
Pàgines: 365
Any d'edició: 2013
Resum:
La transparència es refereix a la informació que subministren les empreses, els governs, els agents socials, i qualsevol altra organització pública o privada a les seves parts interessades o stakeholders. La transparència és imprescindible perquè les parts interessades puguin conèixer com funciona l'entitat corresponent i així poder prendre amb coneixement de causa les decisions corresponents.
Al llarg dels últims anys s'ha vingut incrementant la demanda d'una millora de la transparència el que ha generat un increment de la regulació sobre la matèria. Com a conseqüència d'això, les organitzacions fan cada vegada més esforços per millorar la quantitat i qualitat de la informació que subministren. Això és així no només pels canvis normatius, sinó també per qüestions ètiques i inclusivament per la voluntat de millorar la imatge projectada.
En aquesta monografia, s'inclouen en primer lloc diverses notes tècniques que permeten conèixer de forma pràctica i divulgativa els conceptes fonamentals de la transparència, així com els seus reptes i implicacions. A continuació, s'exposen diversos treballs de recerca sobre la transparència, el resultat global, els maquillatges comptables i la informació mediambiental. Finalment, en la tercera part s'inclouen diversos casos pràctics sobre empreses reals (Bankia, Pescanova, OHL i Rio Tinto) amb la finalitat de poder comprendre millor la dimensió pràctica de la transparència.

Índex 

 

El meu compte
E-Mail:
Clau:
 
Crear nou compte
Per qualsevol dubte
trucan's ara
93 416 16 04
* Condicions de venda
Col·legis fundadors Suports institucionals
Sponsors
c/ Gal.la Placídia, 32, Edif. Col.legi d'Economistes de Catalunya 4a. Planta 08006 Barcelona · Tel. 93 416 16 04 ext. 2019 ·
Horari: de dilluns a dijous de 10:00h a 14:00h i de 15:00h a 19:00h, divendres de 9:00h a 15:00h. | Mapa web | Legal | Disseny web